MAHALLE BULUŞMALARI: ÇAY MAHALLESİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın ikincisini Çay Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

GÜLTEPE MAHALLE BULUŞMASI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, "Yerinde İletişim Yerinde Çözüm" sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları'nın ilkini Gültepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

YÜZÜNCÜ YILDA TÜM ŞEHİRLERE ÖRNEK OLACAK “BATMAN MODELİ”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, daha önce yapılan ve devam edilen çalışmaların sonuna gelindiğini, Batman’da kütüphanecilikte yeni bir döneme girileceğini ve oluşturulacak yeni “Batman Modeli”nin tüm şehirlere örnek olacağını söyledi.

51 VİLAYETTE İLK UYGULAMA BATMAN’DA HAYATA GEÇİYOR: “AYKOME”

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, büyükşehir olmayan 51 vilayette ilk defa hayata geçecek proje olan AYKOME (Alt Yapı ve Koordinasyon Merkezi) toplantısına başkanlık ederek Batman’da yürütülecek alt yapı çalışmaları hakkında kurum ve ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.