VATANDAŞ SADECE TAZİYESİ İLE İLGİLENİYOR

Batman Belediyesi taziye sahiplerine ek külfet gelmemesi için başlattığı projede taziye evlerinin tüm giderlerini karşılıyor ve taziye evlerinin tüm bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

Engelliler Haftası

10-16 Mayıs Engelliler Haftası; engelli dostlarımızın yaşam kalitesinin daha iyi bir noktaya taşınabilmesi ve toplumsal hayata “eşit koşullarda” katılabilmeleri konusunda farkındalık oluşturması açısından büyük öneme sahip.

ASFALT SEZONU BAŞLADI

Batman Belediyesi, 2022 yılı asfalt sezonunun startını Fatih Mahallesi Barış Bulvarı’nda verdi.

ALTERNATİF YOLLAR ARTIYOR

Batman Belediyesi, yeni yol açma, iyileştirme ve asfalta hazırlık çalışmaları kapsamında 2022 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği çalışmaları açıkladı.

İKİ KUTLAMA BİR ARADA

Batman Belediyesi Petrolspor’un şampiyonluğunu ve Batman’ın 32. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için muhteşem bir organizasyon düzenliyor.

BEDRİ AYSELİ’YE YOĞUN İLGİ

Batman Belediyesi’nin düzenlediği ve heyecanla beklenen “Avaz Türkü Gecesi” programının bu haftaki konukları ünlü türkü sanatçısı Bedri Ayseli ve Berivan Demirkıran oldu.

BASKİ 2022 YILINA HIZLI BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BASKİ) 2022 yılının ilk çeyrek raporunu yayınladı. 2022 yılının ilk çeyreğinde toplamda 8 bin 156 metre yeni altyapı hattı döşendi.

SORUNSUZ BİR YAZ GEÇİRMEMİZ İÇİN SAHADALAR

Yılın 365 günü karasinek, sivrisinek ve akrep gibi haşerelere yönelik mücadele çalışması yürüten Batman Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir yaz geçirmesi için büyük çaba sarf ediyor.

ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN’A ÖZEL KORO KONSERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 23 Nisan Çocuk Korosu Konseri izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

MEZARLIKLARDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

Batman Belediyesi, Mezarlıklar Müdürlüğü sosyal belediyecilik kapsamında, sorumluluğunda bulunan mezarlıklarda altyapı çalışmalarının yanı sıra temizlik, bakım ve onarım çalışması da gerçekleştiriyor.

SEKTÖR BULUŞMALARI

SEKTÖR BULUŞMALARI'NIN ONUNCUSU: EMEK SANAYİ SİTESİ ESNAFI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları’nın onuncusu Emek Sanayi Sitesi esnafının katılımıyla gerçekleştirildi.

DERS NİTELİĞİNDE TİYATRO OYUNU

Batman Belediyesi’nin nisan ayı kültür ve sanat ekinlikleri kapsamında madde bağımlılığını konu alan ‘Heba’ tiyatro oyunu sahnelendi.