Batman Belediyesi tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen 20 metre açık hava ‘Okçuluk Bahar Kupası’ turnuvası sona erdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Kompleksi yerleşkesindeki turnuvalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yıl boyunca Belediye Spor İşleri Müdürlüğü hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanan, büyük yaş kategorisindeki 18 kişi ve küçük yaş kategorisindeki 25 kişilik sporcu arasında yapılan turnuvada U15’te; Emir Yeğen birinci, Sultan Yıldırım ikinci ve Zeynep Çiçek üçüncü olurken, miniklerde ise; Kumsal Mercan birinci, İsra Öger ikinci ve Hiva Kaya da üçüncü oldu.

Mete Gazoz Gibi Derece Yapmak İstiyorlar

Okçuluk sporuna her geçen gün artan ilgi nedeniyle Türkiye ve dünya genelinde derece yapmayı hedefleyen sporcular: “Bizler hocalarımız nezaretinde çok çalışıp ileride Mete Gazoz gibi olimpiyat şampiyonu olmak istiyoruz. Hedefimiz, Batman’ın ve ülkemizin adını dünyaya tanıtmaktır” şeklinde konuştu.