Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, 1955 Batman Belediye Spor Kulübü'nde top koşturan kadın futbolcuları yalnız bırakmadı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Lig A Grubu'nda karşılaştığı Yüksekova Belediye Spor'u etkileyici bir 5-0 skoruyla mağlup etti.

Zorlu mücadelelerle birinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, bu skorla şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan kritik maç öncesi Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp'in sporcuları ziyaret edip moral vermesi, takım oyuncuları tarafından memnuniyetle karşılandı. Oyuncular, "Önümüzdeki Gazikentspor ile kritik bir maçımız var ve bunun farkındayız. Tüm Batmanlıları, 27 Mayıs 2023 tarihinde saat 12.00'de oynanacak olan lig şampiyonluğu maçına davet ediyoruz. Batmanlılara, kadın futbolu olarak Birinci Lig heyecanını yaşatmayı arzuluyoruz. Buna içtenlikle inanıyoruz. Bizlere destek olan başta Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp olmak üzere tüm yöneticilere, antrenörlere ve Batmanlı sporseverlere teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde açıklamada bulundular.