Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nisan ayında da çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam etti.

ÇOCUKLAR BELEDİYENİN ETKİNLERİNİ KAÇIRMIYOR

Ebeveynlerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan etkinlikleri sürdüren Batman Belediyesi, çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen Masal Ağacı adlı tiyatro oyununu sergiledi.

Ücretsiz olarak sahnelenen çocuk tiyatrosu oyununa, zaman zaman salonu dolduran minik konuklar ve ebeveynleri de dahil oldu.

DEPREMZEDELERE ÖZEL MÜZİK DİNLETİSİ

Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Petrolkent Gençlik Merkezi iş birliğinde depremzedelere özel müzik gecesi düzenledi.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ilimizde konuk edilen depremzedeler için Süveybe Ana Kız Yurdu’nda müzik dinletisi gerçekleştirildi. Petrolkent Gençlik Merkezi Çok Dilli Erbane Topluluğu tarafından hafta sonu düzenlenen müzik dinletisi saat 20.00’da başladı.

Duygu dolu anların yaşandığı gecede depremzede konuklar müziğin ritmiyle doyasıya eğlendi. Gençlik Merkezi’nde eğitim gören ve ilk kez sahne alan müzik topluluğunu Şef Ayşe Yaş yönetti.