Batman Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek karşılık buluyor.

2022-2023 futbol sezonu U-18’de mücadele eden ve lig boyunca göstermiş olduğu performansıyla göz dolduran 1955 Batman Belediyespor’un başarısı spor camiasınca sevinçle karşılandı.

Ligde bulunan 17 takım arasındaki 10 karşılaşmadan; 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ile ilimizi temsil eden 1955 Batman Belediyespor, ‘Bölge Şampiyonası’ için yapacağı mücadelede Batman’ı temsil edecek.

Son karşılaşmada ezeli rakibi olan Batman Özel İdare Gençlerbirliğispor’u yenerek bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan 1955 Batman Belediyespor, 2004 doğumlu 4 futbolcu, 2006 doğumlu 23 futbolcu ile mücadele etti.

Gelecek vadeden futbolcular, 4 Mayıs 2023 tarihinde Siirt ilinde yapılacak olan Bölge Şampiyonasına katılarak bir üst gruba çıkmak için ter dökecek.

Spor İşleri Müdürü ve Kulüp Başkanı Burak Eren, spora ve sporcuya her türlü imkanı sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e şükranlarını sunarken, U-18 liginde mücadele edecek olan gençlere başarılar diledi.