Batman Belediyesi, Devlet Su İşleri (DSİ)’ne ait sulama kanalı içerisinde biriken çöp ve çamur birikintilerinin temizlik işlemine başladı.

Yapımı bir süre önce tamamlanan Yeşil Yürüyüş Yolu’nda; peyzaj, yürüyüş ve bisiklet yolunun tamamlanmasının ardından temizlik çalışmalarına başlayan Batman Belediyesi, yaklaşık 3 kilometrelik bölümü temizlemeye başladı.

Tilmerç ve Çamlıtepe mahalleleri arasından geçen ‘Yeşil Yürüyüş Yolu’ boyunca insanların kötü görüntü ile karşılaşmamaları ve kötü kokuların önüne geçilmesi için temizlik çalışmalarına başlayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, 3 kepçe ve 3 kamyonla hummalı bir çalışma başlattı.

Batman Belediyesi’nin gerçekleştirdiği temizlik çalışmasının ardından DSİ tarafından sulama kanalına su bırakılacağı ifade edildi.