Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklerle çocuklara dolu dolu bir bayram programı sundu.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Süveybe Ana Kız Yurdu’nda misafir olan depremzede çocukları yalnız bırakmayan Batman Belediyesi, burada müzikli eğlence programı düzenleyip çeşitli ikramlarda bulunarak çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Bayramın ikinci günü vatandaşlar, Batman Belediyesi tarafından düzenlenen ve çeşitli ikramların sunulduğu ücretsiz tiyatro etkinliği ile keyif dolu bir gün yaşadı. Süveybe Ana Kız Yurdu’nda misafir olan depremzede çocuklar, Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ne getirildi.

Sahnelenen Küçük Prens adlı tiyatro oyununu izleyerek gönüllerince eğlenen ve hoşça bir vakit geçiren çocuklar, müziklerle coşup eğlendi.

Çocuklara çeşitli hediye ve ikramlarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, daha sonra depremzede çocukları otobüslerle Süveybe Ana Kız Yurdu’na götürdü.

Ramazan Bayramı’nın son günü ise Atatürk Parkı’nda Batman Valiliği’nce düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında çocuklara maskotlar eşliğinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.