Batman Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıttı.

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ekiplerince, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 40 bin aileye gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıtıldı.

Batmanlı vatandaşların yaptığı müracaatları titizlikle inceleyen Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, gıda kolisi almaya hak kazanan vatandaşların adreslerine teslim edilmek üzere koli dağıtımı gerçekleştiriyor.

Dört kişilik bir ailenin yaklaşık bir aylık ihtiyacını karşılayacak olan Ramazan kolisi içerisinde; yağ, çay, tuz, zeytin, şehriye, mercimek, fasulye, şeker, un, lokum, salça, makarna, pirinç, konserve gibi gıda malzemeleri yer alıyor.

8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya Dağıtıldı

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelince 8 bin aileye de 8 bin şeker ve kolonya ulaştırıldı.

Bazı vatandaşlar: “Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram da Valilik ve Belediye bizleri unutmadı. Yapılan bu destekten ötürü teşekkür ederiz” dediler.