Batman Belediyesi, 2022 yılına ‘Kürtçe Ezgiler Kürtçe Şarkı Bestesi’ konseri ile veda etti.

Batman Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından hazırlanan programa; Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Bakır ve Metin Gürbüz, müzikseverler, ses sanatçıları ve aileleri katıldı.

26 değişik ezginin solo ve koro olarak seslendirildiği konseri şef Mustafa Sevim yönetti.

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki konserde birbirinden güzel hareketli ve duygulu şarkılara zaman zaman salonu dolduran kalabalık da eşlik ederken, konser Batman Belediyesi YouTube kanalından da canlı olarak yayınlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, Şef Mustafa Sevim’e koristler adına çiçek takdim ederek, kendilerine böylesine keyifli bir gece yaşattıkları için sanatçı ve salonu dolduran kalabalığa teşekkür etti.

• Bu içerik 2012 defa okundu