Batman’ın Sağlık Mahallesi’nde yaşanan ilginç olay BASKİ ekipleri sayesinde sevinçle noktalandı.

Batman'da bir kadın, parmağındaki yüzüğü elinden kayıp fosseptik çukuruna düşünce paniğe kapılarak çareyi BASKİ yetkililerini aramakta buldu.

Manevi değeri yüksek olan yüzüğünü kaybettiği içinendişelenen talihsiz kadın, Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon (BASKİ) Müdürlüğü’nden yardım talebinde bulundu.

Durumun vahametini anlayan BASKİ personeli, durumu önce müdürlüğe iletti. Ardından fosseptik çukuruna giden tüm bağlantıları geçici süreliğine kapatan ekipler, Kanal Görüntüleme Cihazı sayesinde yaptıkları incelemenin ardından kaybolan yüzüğü bulmak için önce vidanjör yardımıyla çukurda bulunan atık suyu dikkatli bir şekilde çekti.

Uzun uğraşların ardından kaybolan yüzüğe ulaşan ekiplere teşekkür eden yüzük sahibi kadın: “Yüzüğümün bulunmasında emeği geçen BASKİ ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

Belediye yetkilileri de ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirterek, olumsuz hadise yaşanmadan sorunu çözmüş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.