1955 Batman Belediyespor Masa Tenisi A ve B takımı finale kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Kayseri ilinde 5-7 Kasım tarihleri arasında yapılan müsabakalarda Masa Tenisi Gençler D Grubunda 24 kadın, 27 erkek takımı katılım sağlarken; erkek takımı 4’üncü, ferdi müsabakalarında ise Medine Kaplan isimli sporcu 2’inci oldu.

Batman Belediyesi, Türkiye Finallerine 3 takım ile katılmaya hak kazandı. 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, hiçbir başarının tesadüf olmadığını, hocalarımız nezaretinde sporcuların büyük emek verdiğini ifade ederek: “Çok çalışma doğal olarak başarıyı da beraberinde getiriyor. Aldığımız ödüllerde desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Valimiz Ekrem Canalp’e kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim” dedi.

• Bu içerik 2003 defa okundu