Batman Belediyesi, imar planında yeşil alan olarak belirlenen yerlerde park yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık bir hafta önce Batman’ın Çamlıtepe Mahallesi Şehit Cemil Turan Caddesi güzergâhında bulunan alanda zemin dolgu ve düzeltme çalışması gerçekleştiren Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yeni bir park yapımına başladı.

İçerisinde; aydınlatma direkleri, oturma bankları, kamelyalar ve çocuk oyun gruplarının da bulunacağı Çamlıtepe Mahallesi’ndeki parkta yapılacak peyzaj çalışmasıyla boş arazi yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Kısa zaman içerisinde park yapım çalışmasının yarısını tamamlayan Batman Belediyesi, vatandaşlara hem eğlenip hem de dinlenebilecekleri doğal yaşam alanları kazandırmayı amaçlıyor.