Pandemi süresince yaptığı birçok online etkinlik ile vatandaşa müzik şölenleri yaşatan Batman Belediyesi, bu kez de Türk Halk Müziği Korosu konseri ile canlı yayında olacak.

Pandemi nedeniyle etkinliklerin birçoğunun yapılamadığı bu dönemde Batman Belediyesi’nin yaptığı canlı yayınlar vatandaşın evlerinde güzel vakit geçirmesini sağlıyor ve beğeni alıyor. Batman Belediyesi, haftalık düzenli yaptığı yayınlara ek olarak bu kez de Türk Halk Müziği Korosu konseri ile canlı yayın yapacak.

Şefliğini Mustafa Sevim’in yapacağı Türk Halk Müziği Korosu konseri 15 Haziran Salı günü saat 20:00'da Batman Belediyesi’nin Youtube kanalı ve Instagram sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Kültürel etkinliklere mümkün olduğunca yer vermek istediklerini belirten Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, pandemi süresince online yapmak zorunda kaldıkları bir çok etkinliği pandemi sonrası halka açık olarak da yapacaklarını da ifade ettiler.