Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Batman’ın ev sahipliğinde düzenlediği Bölgesel Lig Grup Müsabakaları’nda 1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı şampiyon olarak 2. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakayı Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük, Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, belediye birim müdürleri ve çok sayıda sporsever büyük ilgiyle takip etti.

Büyük çekişmeye sahne olan final müsabakasında Bitlis Tatvan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile Batman Eğitimspor Kadın Voleybol Takımlarını 3-0’lık skorlarla yenen 1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’na madalyalarını ve şampiyonluk kupasını Vali Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin verdi.