BATMANLI SPORCULARDAN ULUSLARARASI BAŞARI

1955 Batman Belediye Spor Kulübü sporcuları Ömer Faruk Altuner ve Nurşin Sevgin, Türkiye Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkey U19 Junior Open 2021 Uluslararası Badminton Turnuvası'na katılım sağlayarak bir ilki gerçekleştirdi.

BATMANLI SPORCULAR ULUSLARARASI ARENADA YARIŞTI

2022 Şubat Ayı içerisinde Finlandiya’da düzenlenecek olan U15 Avrupa Şampiyonası öncesi, Türkiye’de düzenlenen Uluslararası U15 Open Turnuvası’na 1955 Batman Belediye Spor Kulübü’nden 4 sporcu katıldı.

3 ALTIN 3 GÜMÜŞ MADALYA BİRDEN

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katılan 1955 Batman Belediyespor sporcusu milli yüzücü Yusuf Oğur, Batman’a 3 Altın, 3 Gümüş madalya ile döndü.

AYAK TENİSİ TURNUVASI’NA BÜYÜK İLGİ

Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Batman Ayak Tenisi İl Temsilciliği’nin Batman’da bir ilke imza atarak düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası bol çekişmeli maçlara sahne oldu.

AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Batman Ayak Tenisi İl Temsilciliği Batman’da bir ilke imza atıyor ve Ayak Tenisi Turnuvası gerçekleştiriyor.

VOLEYBOLDA ERKEKLERİMİZ DE ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Batman’ın ev sahipliğinde düzenlediği Bölgesel Lig Grup müsabakalarında 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı şampiyon olarak 2. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

VALİ ŞAHİN ŞAMPİYON HENTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

1. lige namağlup bir şekilde çıkarak şampiyon olan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve teknik heyeti kazandıkları şampiyonluğu desteklerini esirgemeyen Vali Şahin’e armağan etti.

VOLEYBOLDA KIZLARIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Batman’ın ev sahipliğinde düzenlediği Bölgesel Lig Grup Müsabakaları’nda 1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı şampiyon olarak 2. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

HEDEF GERÇEKLEŞTİ! ARTIK 1. LİGDELER

Spora ve sporcuya her fırsatta destek veren Batman Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 1 lige yükseldi.

HENTBOL TAKIMI BAŞARILARA DOYMUYOR

21-25 Ekim 2020 tarihinde Gaziantep’te yapılan 2. Lig terfi maçlarında 1955 Batman Belediye Spor Hentbol Takımı; Mardin, Bitlis, Gaziantep, Muş illeri ile karşılaşarak namağlup bir şekilde 2. Lige yükseldi.

HENTBOL TAKIMI SAKARYA YOLCUSU

Spora ve sporcuya her fırsatta destek veren Batman Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı, Sakarya’ya fırtınalar estirmeye gidiyor.