1955 Batman Belediye Spor Voleybol Takımları Lig’de gösterdiği üstün mücadele ve başarılarıyla adlarından söz ettiriyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden 1955 Batman Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, 2’de 2 yaparak Lig’deki iddiasını kanıtladı. Birinci hafta kendi sahasında Mardin Gençlik Spor takımını 3-0 gibi net bir skorla yenen 1955 Batman Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, 2. hafta Diyarbakır deplasmanında Bağlar Belediyesi ile karşılaştı. 2 ekibin de Play-Off mücadelesi verdiği 2. Lig’de 1955 Batman Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı 3-0’lık net skorla maçtan galip ayrıldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Burak Eren; “Takımımıza güvenimiz tam, önümüzdeki hafta kendi sahamızda karşılaşacağımız Mardin Mezopotamya takımını da yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu U Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden 1955 Batman Belediye Spor Erkek Voleybol takımı da kayıpsız devam ettiği mücadelede 4. Hafta’yı da yine kayıpsız atlatmayı başardı. Daha önce Muş Lalezar, Bitlis ve Van takımlarını yenen Erkek Voleybol Takımı bu hafta da deplasmanda Şırnak Voleybol Takımı ile karşılaşarak önceki müsabakalarda olduğu gibi bu müsabakadan da galip ayrılarak Play-Off’a emin adımlarla ilerliyor. Maç sonunda değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Burak Eren, voleybol takımımız antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Antrenör ve sporcu kardeşlerimize güvenimizin sonsuz olduğunu inşallah erkek ve kadın voleybolunu hakkettiği yere getireceklerini ifade etti.