BATMAN BELEDİYESİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

ŞAREDARIYA BATMANÊ DERKETE FÎNALA TÛRKÎYE

1955 Batman Belediyespor di nava werzişvanên ciwan de serkeftinên hêja bi dest xistin û xwe di qada netewî de derdixe pêş. Tîma U18 ya Basketbol a Xorta û Tîma Hentbol a Yıldız Kızlar piştî amadekariyan maf girt ku tevlî Fînalên Tûrkiye bibin.

BATMAN’IN MİLLİ GURURU BEYZANUR

RUMETA MILÎ YA BATMANÊ BEYZANUR

Beyzanur Aktoprak a di Tîma Hentbol ya 1955 Batman Belediyespor de dilîze, tevlî şampîyonaya Jinan a 17. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu bû.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

GAV BI GAV BER BI ŞAMPÎYONÎTÎYÊ VE

Tîma Futbol ya Jinan a 1955 Batman Belediyespor ya di koma D ya Lîga 2. A Federasyona Futbolê a Tûrkîye de dilîze dawîya hefteyê Sîlopî Belediyespor 8-2 têk bir.

“HEDEFİMİZ 1. LİG KUPASINI BATMANLILARA KAZANDIRMAK”

HEDEFA ME KUPAYA LÎGA 1. BÊNIN BATMANÊ

Şaredariya Batmanê, xebatên werzişê ji bo ciwanan didomîne û ji bo ciwanên nojdar û bi werzişê re mijûl dibin perwerde bike hemû derfetên xwe bikar têne.

KANAĞI, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE İMZA ATTI

KANAĞI ÎMZE AVÊT QULÛBA FENERBAHÇE

Agahiyên werzişvanê k udi avahiya bingehî ya Şaredariya Batmanê de perwerde dibin û diçine qulûbên mezin li cıvata werzişvaniyê bi kêfxweşî tên pêşwazîkirin. Kalevan Eren Kanağı yê di 1955 Batman Belediyespor de dilîst îmze avête Qulûba Fenerbahçe.

GÜNEY, BATMAN

GUNEY BATMANÊ DÊ LI AWRUPA TEMSÎL BIKE

Hatina agahîyên serkeftinê yê ku Şaredarîyê Batmanê piştgirî dide dewam dikin. Werzişvan Ayşenur Guney k udi lîstikê paralîmpîk yên 1955 Beledîyespor de serkeftinê bidest dixe ruyê Batmanîyan kenand.

VALİ CANALP’TEN MİLLİ ATLET VE ANTRENÖRÜNE ALTIN

JI WALÎ CANALP JI BO ATLETÊ MILÎ Û ANTRENÔR ZÊR

Walîyê Batmanê û Wekîlê Şaredar Ekrem Canalp, werzişvanê me Hayrettîn Yıldız k udi koma 10 km de ya Şampîyona Meşê ya Tîmê Awrupa k udi 21 Gulan 2023an li Çek Cumhuriyetî hate lidarxistin de tevî pêşbazîyê bû li meqamê xwe ew qebul kir û xelata zêr dîyarî wî û antrenôrê wî kır.

ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

VEXWENDINA PÊŞBAZÎYA ŞAMPÎYONÎYÊ

Şaredarîya Batmanê, hezkiriyên futbolê yê Batmanî ji bo pêşbazîya dinavbera Tîma Jinan ya 1955 Batman Belediyespor û Gazikentspor de 27 Gulan 2023an de dê bilîzê vexwendin.