1955 Batman Belediye Spor Kulübü sporcuları Ömer Faruk Altuner ve Nurşin Sevgin, Türkiye Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkey U19 Junior Open 2021 Uluslararası Badminton Turnuvası'na katılım sağlayarak bir ilki gerçekleştirdi.

Türkiye, Azerbaycan, Ukrayna, Mısır, Almanya, İsviçre, Belçika, Portekiz, Maldivler, Hindistan, Pakistan, Norveç, Tayland, Endonezya, Irak ve Lüksemburg’un katılımıyla 09-12 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara ilinde Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Kamp Eğitim merkezinde gerçekleşen Turkey U19 Junior Open 2021 Uluslararası Badminton Turnuvası'na 1955 Batman Belediye Spor Kulübü adına Ömer Faruk Altuner ve Nurşin Sevgin katıldı.

128 Tek Erkekler kategorisinde yarışan Ömer Faruk Altuner, kendinden 3 yaş büyüklerle yarışmasına rağmen üstün bir başarı göstererek ilk 16’ya girmeyi başardı.
128 Tek Kızlar kategorisinde yarışan Nurşin Sevgin ise yine kendinden 3 yaş büyüklerle yarışarak 2. Tura kadar gelmeyi başardı.
64 Karışık Çiftler kategorisinde birlikte yarışan sporcularımız Ömer Faruk Altuner ve Nurşin Sevgin, üstün başarı göstererek 2. Tura kadar geldi.
İlk defa böyle bir organizasyonda yer alan Milli takım sporcuları sergiledikleri üstün başarıdan dolayı gurur kaynağı oldu.

• Bu içerik 2018 defa okundu