Batman Belediyesi; asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yol iyileştirme çalışmasının yanı sıra imara açılan alanlarda yol açma, asfalt öncesi çalışma ve asfalt çalışmalarının ardından Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kilit taşı ve bordür taşı çalışmalarını kentin farklı noktalarında yapıyor.

Kış sezonu öncesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarda; asfalt, asfalt yama, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj, refüj ve kaldırım yenileme hizmeti devam ediyor.

Farklı lokasyonlarda eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalarda kilitli parke taşı döşeyen ekipler, Mart 2020 - Kasım 2022 yılları arasında Batman kent genelinde 621 bin metrekare kilitli parke taşı döşendiğini açıkladı.