Batman Kadın Kooperatifleri tarafından üretilen ürünlerin pazarlanması, geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi konusunda yürütülen çalışmalar, Valimiz Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Toplantıda;  Batman’da kurulu tüm kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünlerini sergileyeceği bir sergi alanı oluşturulması, Kadın Kooperatiflerinin pazarlama ve ürün geliştirilmesi alanında kooperatif başkanları ve üyelerine eğitim verilmesi için yer tahsis edilmesi, ilimizde kurulu mevcut 13 kadın kooperatifine ilave olarak yeni Kadın Kooperatiflerinin sayısının artırılması konusunda girişimci kadınlarımızın teşvik edilmesi konusunda yürütülen ve  yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcıları, Tarım ve Orman Müdürü, Aile Sosyal Hizmetler Müdürü, SYDV Müdürü, İl Ticaret Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yrd. ile Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü katıldı.