Batman Belediyesi, halkın dini duygularını sömüren, dilencilik adı altında menfaat sağlayarak haksız kazanç elde etmek isteyen kişilere yönelik geniş kapsamlı operasyon düzenledi.

Ramazan ayı ve cuma günü münasebetiyle vatandaş ve esnaflardan gelen şikâyetleri değerlendiren Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki çalışmalarını daha geniş alana yaydı.

Cuma namazının ardından cami önlerinde kalabalıktan para dilenen 8’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 14 dilenciyi yakalayan ekipler, kişiler hakkında işlem yapılmak üzere Zabıta Müdürlüğü binasına götürdü. Yabancı uyruklu dilencilere ise, Batman Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ndeki kimlik tespitinin ardından cezai işlem uygulandı.

• Bu içerik 1940 defa okundu