Batman Belediyesi nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar için hazırlanan ‘Domino Adamın Sihirli Dünyasına Yolculuk’ programı çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Batman Belediyesi tarafından çocukların eğitim öğretim ara tatilinde eğlenceli vakit geçirmeleri için hazırlanan ‘Domino Adamın Sihirli Dünyasına Yolculuk’ programında illüzyon ve bubble show gösterisi gerçekleştirildi.

Domino Adamın gösterisinde şaşkınlıklarını gizleyemeyen çocuklar baloncuk gösterisiyle adeta sihirli bir dünyaya yolculuk yaptı.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa çocuklarla birlikte aileler de büyük ilgi gösterirken, gösteriyi izlemeye gelen çocuklar sahneye alınarak gösterilerin birer parçası oldular.