Duyarlı davranışıyla ulusal medyanın ilgisini çeken Batmanlı Mahmut Baştaş’ın bakımını üstlendiği 30’a yakın sokak kedisine Trabzon Sürmene’de yaşayan emekli öğretmen Ahmet Berber mama yardımında bulundu.

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Sarıyayla köyünde yaşayanların soğuk hava nedeniyle ilçe merkezine gitmesiyle sahipsiz kalan 30'a yakın kedi, onlar için köyü terk etmeyen Mahmut Baştaş tarafından besleniyordu.

Sevimli dostlarımız için yaptığı bu duyarlı davranışıyla ulusal medyanın da ilgisini çeken Mahmut Baştaş’a Trabzon Sürmene’de yaşayan emekli öğretmen Ahmet Berber mama gönderdi. Hayvansever Berber’in mamalarını Sason’a götüren Batman Belediyesi ekipleri 30’a yakın kedi ile tek tek ilgilendi ve kedilere antibiyotik ve aşı uygulaması yaptı.

Mahmut Baştaş’a sevimli hayvanları sahipsiz bırakmadığı için teşekkür eden ekipler düzenli olarak kedileri kontrol etmek için geleceklerini de belirtti.