Batman Belediyesi, ses getiren halk konserlerine iki yeni muhteşem sanatçıyla devam ediyor.

Batman Belediyesi geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği, halk tarafından oldukça yoğun ilgiyle karşılanan Ece Seçkin ve Ceza konserinden sonra bu kez de Derya Uluğ ve Koray Avcı konserleri ile seriye devam ediyor.

4 Aralık Cumartesi Derya Uluğ ve 5 Aralık Pazar günü Koray Avcı olacak şekilde planlanan konserler Fuar Alanında (otogar yanı) saat 19:00'da gerçekleşecek. Son dönemlerde gençlerin beğeniyle takip ettiği kültür etkinliklerine hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi’nin bu konserleri de halka açık ve ücretsiz şekilde olacak. Aşı kartı veya son 48 saatte yapılmış PCR testi konserlerde izleyici olabilmek için yeterli olacak.

Ayrıca 4 Aralık Cumartesi günü Derya Uluğ konserinden önce saat 18:00’de batı enstrümanlarını yöre müzikleriyle sentezlediği 8 Kişilik orkestra ekibi ile Big Bando, 5 Aralık Pazar günü Koray Avcı konserinden önce Saat 18.00’de ise popüler şarkıları elektronik müzikle harmanlayan Big Band Ft. Za Project Batmanlılar için sahnede olacak.