“2017 ÖNCESİ PARK SAYIMIZ 91 İKEN, 133 YENİ PARK YAPTIK”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Petrol Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışında önemli mesajlar verdi. “Mahalle Buluşmaları’nda özellikle annelerimiz, parklara kamera takılması yönünde taleplerini bize iletmişlerdi. Biz de bu talepleri yerine getirmekten kıvanç ve onur duyuyoruz” dedi.

ÇİLEK, BAL VE CEVİZ DİYARI

ÇİLEK, BAL VE CEVİZ DİYARI'NIN CAMİLERİ MİS GİBİ KOKUYOR

Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri ve Hasankeyf’den sonra Sason ilçesinde devam edildi.

EBEVEYNLERE MAHREMİYET EĞİTİMİ

Batman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi, ‘Ebeveynlere Mahremiyet Eğitimi’ verildi.

EBEVEYN EĞİTİM SEMİNERİ DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi, 'Kadın Dostu Kent' projesi kapsamında düzenlediği ebeveyn eğitim seminerlerinin altıncısını Bayındır Mahallesi’nde bulunan Bayındır Anaokulu’nda gerçekleştirdi.

YÖNETMEN DERVİŞ ZAİM BATMANLI SİNEMASEVERLERLE BULUŞTU

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Batman Sinema Akademisi (BSA) eğitimleri devam ediyor. Bir ayı geride bırakan akademi eğitimleri kapsamındaki ilk “Ustalık Sınıfı” buluşması da Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türk sinemasının büyük ustalarından yönetmen Derviş Zaim’in konuk olduğu etkinliğin moderasyonunu sinema eleştirmeni Suat Köçer üstlendi.

BATMAN YEŞİL KUŞAKLA ÇEPEÇEVRE SARILACAK

Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği yeşillendirme çalışmalarına ‘Yeşil Kuşak Batman Projesi’ni de ekledi. Karayoluna ait güzergahların refüj ve kaldırımlarına dikilecek fidanlarla, yerli ve yabancı konuklar yemyeşil bir kuşakla çevrilmiş Batman görecekler.

BATMAN BELEDİYESİ

BATMAN BELEDİYESİ'NDEN TOPLU NİKAH ŞÖLENİ

Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor.

MAHALLE BULUŞMALARI, TOPLUMSAL REFAHI ARTIRIYOR

Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği ‘Mahalle Buluşmaları’nın ardından vatandaşların takdirini kazanıyor. Halkın devletle buluştuğu, sorunlarını, isteklerini rahatlıkla iletebildiği ortamın sağlandığı ‘Mahalle Buluşmaları’ndan olumlu sonuçlar alınıyor.

ANTİK KENTİN CAMİ HALILARINA TEMİZ BİR DOKUNUŞ

Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla ilk olarak Beşiri İlçesi’nde başlanan projeye Hasankeyf ilçesinde devam edildi.

BATMAN BELEDİYESİ, 2023 YILINI PIRIL PIRIL KAPATTI

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in birebir katıldığı ve vatandaşların sorun ve taleplerini ilk ağızdan dinlediği Mahalle Buluşmaları programında vatandaşların; dere temizliği, cadde ve sokakların süpürülmesi, konteynerlerin dezenfekte edilmesi, cadde ve sokaklara çöp kovası monte edilmesi gibi istekleri, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tek tek yerine getiriliyor.

BELEDİYE’DEN SICAK ÇORBA İKRAMI

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Kızılay iş birliğinde yapılan ‘Çalışmak Sizden, Çorba Bizden’ projesi kapsamındaki sıcak çorba ikramı devam ediyor.

TEZAHÜRATLARIYLA SAHAYI İNLETTİLER

Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer paydaş kurumlarla yürütülen 'Ben de Varım Projesi' devam ediyor.

ADI GİBİ, YERİNDE İLETİŞİM YERİNDE ÇÖZÜM

Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği ‘Mahalle Buluşmaları’yla talep edilen sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Şirinevler Mahallesi’nde gerçekleştirilen 18’inci Mahalle Buluşması’nın henüz üzerinden 24 saat geçmeden mahalledeki üstyapıya anında müdahale edildi.

KADINA EL KAL-KA-MAZ!!!

Batman Belediyesi, ‘Kadına Karşı Şiddetle Mücadele’ konulu konferansa ev sahipliği yaptı.