BİNLERCE AĞAÇ DİKİLDİ ŞİMDİ FORM VERME VAKTİ

Batman Belediyesi, ağaçlara form verme çalışmalarına başladı. Kent genelinde bulunan park ve bahçelerin yanı sıra kaldırım ve refüjlerde yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

BATMAN’IN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Batman Belediyesi tarafından yapımına Eylül ayında başlanan Esentepe’deki külliye inşaatı yolu için ekipler asfaltlama çalışmalarının startını verdi.

DOKUZU BEŞ GEÇE HAYAT DURDU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. yıl dönümünde Batman'da da çeşitli etkinliklerle anıldı.

“İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" Kapsamında Batman’da Yapılacak 1850 Konut için Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, TOKİ tarafından inşa edilecek 'Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal Konut' hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Batman merkez ve ilçelerde yapılacak 1850 konut için kur çekimi gerçekleştirildi.