30 İtfaiye Görevlisi Alımı Nihai Kura Sonuçları

30 Özel Güvenlik Görevlisi Alımı Nihai Kura Sonuçları

Metruk Yapı İlanı

“2017 ÖNCESİ PARK SAYIMIZ 91 İKEN, 133 YENİ PARK YAPTIK”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Petrol Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışında önemli mesajlar verdi. “Mahalle Buluşmaları’nda özellikle annelerimiz, parklara kamera takılması yönünde taleplerini bize iletmişlerdi. Biz de bu talepleri yerine getirmekten kıvanç ve onur duyuyoruz” dedi.

ÇİLEK, BAL VE CEVİZ DİYARI

ÇİLEK, BAL VE CEVİZ DİYARI'NIN CAMİLERİ MİS GİBİ KOKUYOR

Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri ve Hasankeyf’den sonra Sason ilçesinde devam edildi.

EBEVEYNLERE MAHREMİYET EĞİTİMİ

Batman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi, ‘Ebeveynlere Mahremiyet Eğitimi’ verildi.

DUYURU

Batman Belediyesi Personel A.Ş bünyesinde istihdam edilecek olan 30 Özel Güvenlik Görevlisi için mülakat süreci tamamlanmıştır.

DUYURU

Batman Belediyesi Personel A.Ş bünyesinde Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere istihdam edilecek olan 30 itfaiye görevlisi için mülakat süreci tamamlanmıştır.

Körük İlave Askı

Tayar Civarı Askı

EBEVEYN EĞİTİM SEMİNERİ DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi, 'Kadın Dostu Kent' projesi kapsamında düzenlediği ebeveyn eğitim seminerlerinin altıncısını Bayındır Mahallesi’nde bulunan Bayındır Anaokulu’nda gerçekleştirdi.

YÖNETMEN DERVİŞ ZAİM BATMANLI SİNEMASEVERLERLE BULUŞTU

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Batman Sinema Akademisi (BSA) eğitimleri devam ediyor. Bir ayı geride bırakan akademi eğitimleri kapsamındaki ilk “Ustalık Sınıfı” buluşması da Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türk sinemasının büyük ustalarından yönetmen Derviş Zaim’in konuk olduğu etkinliğin moderasyonunu sinema eleştirmeni Suat Köçer üstlendi.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig D grubunda mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı hafta sonu evinde konuk ettiği Silopi Belediyesporu 8-2 gibi üstün farkla yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Metruk Yapı İlanı