30 İtfaiye Görevlisi Alımı Nihai Kura Sonuçları

Metruk Yapı İlanı

ÇİLEK, BAL VE CEVİZ DİYARI

MIZGEFTÊ WARÊ ÇÎLEK, GUZ Û HUNGUV BÊHNA XWEŞ DIDE

Şaredariya Batmanê, xebatêm paqijkirina mizgeftên li bajêr li navçeyan jî belav kiribû. Projeya li ser telîmata Walî û Wekîlê Şaredar Ekrem Canalp hatibû destpêkirin piştî Qubîn û Heskîf bi Sason dom kir.

DUYURU

Batman Belediyesi Personel A.Ş bünyesinde istihdam edilecek olan 30 Özel Güvenlik Görevlisi için mülakat süreci tamamlanmıştır.

DUYURU

Batman Belediyesi Personel A.Ş bünyesinde Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere istihdam edilecek olan 30 itfaiye görevlisi için mülakat süreci tamamlanmıştır.

Körük İlave Askı

Tayar Civarı Askı

YÖNETMEN DERVİŞ ZAİM BATMANLI SİNEMASEVERLERLE BULUŞTU

DERHENER DERVÎŞ ZAÎM BI HEZKIRIYÊ SÎNEMA RE CIVIYA

Perwerdeya Akadaemiya Sînema ya Batmanê ku ji alîyê Gerînenedetiya Karê Çand û Hunerê ve tê meşandin didome. Piştî mehekê hevdîtina yekem ya hostatîyê jî li Navenda Çand û Hunerê ya Ahmet Guneştekîn pêk hat. Di moderatôriya Suat Kôçer de derhenerê navdar ya sînemaya Tûrk Dervî Zaîm bû mêhvan.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

GAV BI GAV BER BI ŞAMPÎYONÎTÎYÊ VE

Tîma Futbol ya Jinan a 1955 Batman Belediyespor ya di koma D ya Lîga 2. A Federasyona Futbolê a Tûrkîye de dilîze dawîya hefteyê Sîlopî Belediyespor 8-2 têk bir.

Metruk Yapı İlanı