Batman Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Batman Belediyesi Tiyatro Okulu Drama ekibi tarafından verilen eğitimin ardından kursiyerler, hazırlanan tiyatro oyunu ve skeçleri büyük bir başarı ile sergiledi.

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde; ‘Bizim Dünyamız’, ‘Cesur Farecik’ adlı tiyatro gösterisi ile ‘Müşteri’, ‘Veli Toplantısı’, ‘Perili Ev’, ‘Konuşan Organ’ ve ‘Çocuk İlgi Bekler’ adlı skeçler Batmanlı minik tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi.

Sanat Yönetmenliğini Uğur Eker’in, eğitmenliğini ise Asiye Doğan’ın yaptığı profesyonel drama eğitiminin ardından sahne alan kursiyerlerin sergilediği performans seyirciler tarafından bol alkış aldı.