Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Batman'da çalışan ulusal ve yerel basın çalışanlarını kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltından sonra basın çalışanları ile bir süre sohbet eden Vali Canalp, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından ilimizde yürütülen hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Valimiz konuşmasında, "Bugün hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hem de İdareciler Günü. İdareciler ile gazetecilerin aynı günü beraber kutlamaları bizim için gerçekten çok anlamlı. Gerçekleştirilen özverili çalışmaların ve elde edilen başarıların geniş kitlelere ulaştırılmasında, ilimizin ilgi merkezi ve odak noktası haline getirilmesinde basınımızın büyük gayretleri ve olumlu katkıları hepimizin malumudur. Bu bağlamda şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesine katkı sağlayan siz değerli basın mensuplarımızın üstlenmiş olduğu sorumluluk, fedakârlık ve emek bizler açısından çok değerlidir.  Bu sebeple hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sohbet havasında gerçekleşen programda Valimiz, çalışma hayatına dair anılarını gazetecilerle paylaşırken, gazeteciler de meslek hayatlarında iz bırakın anılarını anlattılar.