Batman Belediyesi, halkın bireysel ve toplu olarak kullandığı ibadethanelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Gelen talep ve sıralamaya göre yıl boyunca yapılan halı yıkama hizmetiyle hijyenik bir ortam sağlanıyor.

Batman genelinde bulunan mescit, Kur'an-ı Kerim kursu ve cami sayısının yaklaşık 300 civarında olduğunu belirten Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri cami ve mescitlerin yanı sıra Kur'an-ı Kerim kurslarında da genel temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yapılan hizmetin oldukça önemli olduğunu ifade eden cami imamları, cemaat ehli ve vatandaşlar, Belediyenin yapmış olduğu hizmetin önemine dikkat çekerek “Halka yapılan hizmet Hakka yapılan hizmettir” dediler.