Batman Belediyesi, işçi pozisyonunda görev yapan çalışanlarına Toplu Sözleşme Sendika ikramiye ödemesini yaptı.

Yıl içerisinde ikisi BKK kapsamında devlet, ikisi de belediye tarafından olmak üzere kadrolu belediye işçilerine verilen ikramiyelerden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) ödemesi gerçekleştirildi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, işçinin toplu sözleşmeden kaynaklı yasal ödemelerinin Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından maaşlarıyla beraber ödendiğini söyledi.

Belediyeye bağlı müdürlükler bünyesinde görev yapan 210 personelin Toplu İş Sözleşmesi gereğince hak ettikleri 2022 yılı 26 günlük ikinci ikramiyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ödendi.

Belediye personelinin her türlü hak ve hukukunun zamanında ödenmesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp’in talimatıyla, Belediyede hizmet veren 210 işçi personele 2022/2. dilim TİS ikramiyesi olarak toplamda 1.486.053,68 TL’lik ödeme 14.09.2022 tarihinde maaşlarla birlikte hesaplara yatırıldı.