Batman Belediyesi, her geçen gün kendini yenileyen yüzüyle Batmanlılara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Modern belediyecilik ve iş verimini artırmak, iş maliyetlerini azaltmak için tasarrufa önem verilen Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde, maliyet gibi zamanın da doğru kullanılması için belediye envanterinde bulunan tüm araçların bakım onarım işçiliği gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların sıklıkla kullandığı belediye otobüslerinin yanı sıra belediyede hizmet veren tüm araçların da oto döşeme, bakım ve onarımlarını gerçekleştiren müdürlüğün deneyimli ustaları tarafından her yıl onlarca teknik lisede okuyan öğrencilere uygulamalı eğitim veriliyor.

Batman Belediyesi böylelikle hem sektöre kalifiye personel yetiştirip hem de bilgi, tecrübe ve deneyimlerini kazandırarak öğrencilerin geleceklerine de büyük fayda sağlıyor.

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde ayrıca sosyal sorumluluk kapsamında Batman’da bulunan engelli vatandaşlara ‘Engelli Aracı Bakım ve Onarım Hizmeti’ de yine ücretsiz olarak verilerek stajyer öğrencilere farklı bir deneyim de tattırıyorlar.