Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze nakil aracı hibe etti.
Araç teslim törenine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Adnan Yürük, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, BATSO yönetim kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri ve mezarlıklar müdürlüğü personeli katıldı.
Araç teslim töreninde konuşan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; "Pandemi sürecinde maalesef çok kayıplarımız oldu. Mezarlıklar Müdürlüğü’müz görevini yerine getirse de bir takım eksikliklerinin olduğunu tespit ettik. Mezarlıklar Müdürlüğü ile irtibata geçerek nasıl bir araca ihtiyaçlarının olduğunu öğrendikten sonra aracı aldık. Bu aracı Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne hibe ediyoruz. Tabi gönül arzu ederdi sadece BATSO değil, bütün sendika ve odalar da bu hassasiyeti göstersin. Bilindiği gibi BATSO olarak daha önce de taziye evi yapmıştık. Şimdi de Mezarlıklar Müdürlüğü’müzün ihtiyacı olan aracı teslim ediyoruz" dedi.

Araç teslimi sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin; "BATSO başkanımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Batman Belediyesi olarak hizmetlerimizde kullandığımız araçlarımızın sayısını ve niteliğini artırmak için çok büyük gayretler içindeyiz. Kendi öz kaynaklarımızla çok sayıda iş makinası, belediye otobüsü ve diğer hizmet araçlarını aldık ve almaya da devam ediyoruz. Fakat hepsine yetişme şansımız yok. Bu konuda paydaşlarımızdan destek istiyoruz. BATSO aslında bu hususta bize açılım da yapmış oldu. İnşallah diğer paydaşlarımızdan, hayırseverlerimizden ve sivil toplum örgütlerimizden de destek gelir. Bu vesile ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.

• Bu içerik 2075 defa okundu